BİDEV GENEL KURUL TOPLANTISININ ERTELENMESİ HAKKINDA

13 Şubat 2023 tarih ve 2023/38 nolu Yönetim Kurulu kararımız ile;  Vakıf Resmi Senedimiz madde: 10/a gereği Şubat ayın içinde yapılması gereken ve 25 Şubat 2023 tarihinde yapılması planlanan Genel Kurul Toplantımız, 06 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş merkezli ve 10 ilimizi kapsayan deprem felaketi nedeniyle iptal edilerek gelişmeleri takiben tespit edilecek ileriki bir tarihte yapılmasına karar verilmiştir.

Değerli Mütevelli Heyeti Üyelerimiz,
13 Şubat 2023 tarih ve 2023/38 nolu Yönetim Kurulu kararımız ile;
Genel Kurul Toplantımızın yapılacağı tarih Yönetim Kurulumuzun tarafından belirlendiğinde tarafınıza bildirilecektir.
Saygılarımızla,
BİDEV Yönetim Kurulu